View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0001716XdebugStep Debuggingpublic2020-01-12 14:45
ReportereddstepAssigned Toderick 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityhave not tried
Status resolvedResolutionwon't fix 
PlatformlinuxOScentosOS Version6
Product Version2.5.5 
Target VersionFixed in Version 
Summary0001716: xdebug on https website
DescriptionThere are two websites on the same server. One of them is HTTP and it's debugging correctly. But another is HTTPS and debug is not correct. It breaks only if is checked "Break at first line" and some of pages get 500 error. Path mapping is also not working. Server is Apache + nginx.
TagsPHPStorm
Operating System
PHP Version5.6.0-5.6.4

Activities

eddstep

2019-11-18 06:55

reporter  

xdebug_log (3).error (19,524 bytes)
xdebug_log (2).error (265,880 bytes)

derick

2020-01-12 14:45

administrator   ~0005210

You're using an unsupported PHP version (5.6.30, see https://www.php.net/supported-versions.php), and unsupported Xdebug version (2.5.5, see https://xdebug.org/docs/compat). Please upgrade to a supported PHP version (at least 7.3) and Xdebug version (at least 2.9). If you continue to encounter the same problem, feel free to reopen this bug report.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-11-18 06:55 eddstep New Issue
2019-11-18 06:55 eddstep File Added: xdebug_log (3).error
2019-11-18 06:55 eddstep File Added: xdebug_log (2).error
2019-11-18 09:18 eddstep Tag Attached: PHPStorm
2020-01-12 14:45 derick Assigned To => derick
2020-01-12 14:45 derick Status new => resolved
2020-01-12 14:45 derick Resolution open => won't fix
2020-01-12 14:45 derick Note Added: 0005210
2020-03-12 16:33 derick Category Remote Debugging => Step Debugging