View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0002245XdebugStep Debuggingpublic2024-02-08 14:54
Reportervlad.babayan Assigned Toderick  
PriorityurgentSeverityblockReproducibilityalways
Status assignedResolutionopen 
PlatformAMD64OSWindowsOS Version10,11
Product Version3.3.0alpha3 
Summary0002245: Xdebug + PHP-FPM 8.1 Problem
Description

Hi there, when I use Docker on Vagrant on Windows 11, and I try to debug PHP-FPM 8.1 using Xdebug 3.3.0alpha3 and higher, Nginx returns 502 bad gateway error. There is not such a problem on older Xdebug versions, or on PHP 8.2. Thank you in advance!

Steps To Reproduce

Have a Vagrant Ubuntu VM with PHP-FPM 8.1 (latest patches) container, and try to debug with PhpStorm.

TagsNo tags attached.
Operating System
PHP Version8.1.10-8.1.19

Activities

derick

2024-02-08 14:29

administrator   ~0006841

Please read the instructions at https://xdebug.org/reporting-bugs to learn which information I would need on how to attempt to find and fix this bug.

Did you really use Xdebug 3.3.0alpha3 though?

vlad.babayan

2024-02-08 14:54

reporter   ~0006843

No, I don't, I mean starting from alpha3 there is that problem, latest working version is alpha2, currently I do use 3.2.2, but I need to upgrade to 3.3.1

Issue History

Date Modified Username Field Change
2024-02-08 11:40 vlad.babayan New Issue
2024-02-08 14:29 derick Assigned To => derick
2024-02-08 14:29 derick Status new => feedback
2024-02-08 14:29 derick Note Added: 0006841
2024-02-08 14:54 vlad.babayan Note Added: 0006843
2024-02-08 14:54 vlad.babayan Status feedback => assigned