View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0000590XdebugUsage problems (Wrong Results)public2010-07-08 07:34
ReporterkulmacetAssigned Toderick 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityhave not tried
Status resolvedResolutionno change required 
Product Version2.1.0 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000590: XDebug ignored
DescriptionI just recently created a new LAMP server with the following characteristics:

os: Centos 5.4 2.6.18-194.3.1.el5
Mem: 512mb
Apache 2.2.3
Mysql: 5.1.48
PHP 5.3.2

I have installed xdebug 2.1.0 per the site instructions.
Xdebug is showing in the phpinfo() page and the php -m from the command line. However, the xdebug is being ignored, errors are not formatted as expected and show up as a standard PHP error. No formatting or styling.

Any support appreciated,
Thanks in advance,
Kulmacet

Tagsxdebug.dump
Operating SystemCentos 5.4 2.6.18-194.3.1.el5
PHP Version5.3.2

Activities

kulmacet

2010-07-01 15:07

reporter   ~0001512

I found that a the PHP setting html_errors was set to off this should be set to On:

In the php.ini
html_errors = On

derick

2010-07-08 07:34

administrator   ~0001516

Yes, it seems like some 'clever' person changed the default in PHP. I will speak angrily to him :-) Glad you found it on your own.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2010-07-01 04:31 kulmacet New Issue
2010-07-01 04:31 kulmacet Operating System => Centos 5.4 2.6.18-194.3.1.el5
2010-07-01 04:31 kulmacet PHP Version => 5.3.2
2010-07-01 04:31 kulmacet Xdebug Version => 2.1.0
2010-07-01 15:07 kulmacet Note Added: 0001512
2010-07-06 03:31 Alberto Tag Attached: xdebug.dump
2010-07-08 07:34 derick Note Added: 0001516
2010-07-08 07:34 derick Status new => resolved
2010-07-08 07:34 derick Resolution open => no change required
2010-07-08 07:34 derick Assigned To => derick
2016-07-31 12:36 derick Category Usage problems => Usage problems (Crashes)
2016-07-31 12:38 derick Category Usage problems (Crashes) => Usage problems (Wrong Results)