MantisBT

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000015XdebugUsage problems (Wrong Results)public2003-09-08 10:222003-11-07 18:41
Reportergregor 
Assigned To 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000015: no output from xdebug_get_function_stack()
Descriptionrunning xdebug_get_function_stack() with the sample code from the website results in returning an empty array
TagsNo tags attached.
Operating SystemWin2000, IIS5, ISAPI mode
PHP Version4.3.2
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000007)
gregor (reporter)
2003-09-08 10:32

loaded zend optimizer 2.1.0
(0000009)
derick (administrator)
2003-09-10 21:03

Can you please try the same example WITHOUT enabling/loading ZendOptimizer please?

Derick
(0000052)
derick (administrator)
2003-11-07 18:41

Same as bug 0000016

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2003-09-08 10:22 gregor New Issue
2003-09-08 10:32 gregor Note Added: 0000007
2003-09-10 21:03 derick Note Added: 0000009
2003-09-10 21:19 derick Status new => feedback
2003-11-07 18:41 derick Note Added: 0000052
2003-11-07 18:41 derick Status feedback => resolved
2016-07-31 13:36 derick Category Usage problems => Usage problems (Crashes)
2016-07-31 13:38 derick Category Usage problems (Crashes) => Usage problems (Wrong Results)


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker