View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0001617XdebugInstallationpublic2019-02-12 16:07
ReporterrandalAssigned Toderick 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionno change required 
Platformx64OSMacOSOS Version10.14
Product Version2.5.5 
Target VersionFixed in Version 
Summary0001617: There is cant begin debug in phpstorm, xdebug in docker for mac
DescriptionI have build a docker environment php and nginx, set a default viturle host localhost, and set all fine with xdebug setting and phpstorm, the phpstorm debug verify has been passed, and when i open the localhost in browser, the debug is not begin in phpstorm.
is there anything i missed?
Additional Informationthe xdebug config

zend_extension = xdebug.so
xdebug.remote_enable = 1
;xdebug.remote_handler = dbgp
xdebug.remote_connect_back = 0
xdebug.remote_ip = "host.docker.internal"
xdebug.remote_port = 9000
xdebug.remote_log = "${DOCKER_CONF_ROOT}/php-5.6/log/xdebug.log"
xdebug.idekey = PHPSTORM

TagsNo tags attached.
Operating SystemMacOS 10.14, Docker version 2.0.0.2 (30215) Engine: 18.09.1
PHP Version5.6.36-5.6.39

Activities

derick

2019-02-01 15:07

administrator   ~0004857

And what is in your remote log file? Please attach it to this report as a file.

Please also note that both PHP 5.6, as well as Xdebug 2.5.x are no longer supported, so your support mileage is going to vary.

derick

2019-02-12 16:07

administrator   ~0004894

I'm closing this out, as there is not enough information in this report, and no feedback was given when requested. Please reopen if further comments become available.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-02-01 03:50 randal New Issue
2019-02-01 15:07 derick Note Added: 0004857
2019-02-01 15:07 derick Assigned To => derick
2019-02-01 15:07 derick Status new => feedback
2019-02-12 16:07 derick Note Added: 0004894
2019-02-12 16:07 derick Status feedback => resolved
2019-02-12 16:07 derick Resolution open => no change required