View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0000090XdebugInstallationpublic2004-10-24 16:57
ReporterjullrichAssigned To 
PrioritynormalSeveritycrashReproducibilityalways
Status closedResolutionopen 
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000090: Apache segfaults with remote_enable=1 on AMD64
DescriptionI compiled xdebug 1.3 from source, using the tar file and
the CVS version. Either way, whenever I turn on xdebug.remote_enable in php.ini, Apache starts up fine bug segfaults on each page access.
Additional InformationThis is on an AMD64 system, which may be part of the problem. But I don't see any errors during compile/install.

Note: I am logging this under php 4.3.8-dev, but this is on 4.3.8 final (which is not an option below ;-) )
TagsNo tags attached.
Operating SystemSuse 9.1
PHP Version4.3.8

Activities

derick

2004-08-27 08:03

administrator   ~0000185

Hello,

if you run your AMD64 system in 64bit mode then I expect that this indeed the problem as I have seen similar reports before. Unfortunately I do not have access to an 64bit machine so I can't debug it (and thus not fix it).

Derick

derick

2004-10-24 16:57

administrator   ~0000205

This is now fixed in CVS (for Xdebug 2.0).

Issue History

Date Modified Username Field Change
2004-08-27 01:43 jullrich New Issue
2004-08-27 08:03 derick PHP Version 4.3.8-dev => 4.3.8
2004-08-27 08:03 derick Note Added: 0000185
2004-08-27 08:03 derick Status new => acknowledged
2004-08-27 08:03 derick Summary Apache segfaults with remote_enable=1 => Apache segfaults with remote_enable=1 on AMD64
2004-10-24 16:57 derick Status acknowledged => closed
2004-10-24 16:57 derick Note Added: 0000205